Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
walid équipe Al CaSaBLaNCA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Zayd rent richting de bal. Zayd probeert naar een medespeler te passen. Ghaouati met een sublieme pass. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zayd kopt de bal weg. Ghaouati rent richting de bal. El-Kasabi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghaouati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ouhssine met een snel genomen vrije trap. Mellili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine met een sublieme pass. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Khouribgi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - Al CaSaBLaNCA 0:1

11e minuut.
Zayd passt de bal in één keer door. Sabri is nu in balbezit. Boumijel begaat een overtreding. Boumijel krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ouhssine geeft een lange en hoge pass. Ghaouati is nu in balbezit. Ghaouati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Khouribgi de bal onder controle te krijgen. Ismaili krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - Al CaSaBLaNCA 0:2

21e minuut.
El-Kasabi heeft problemen om de bal te vangen. Ghaouati rent richting de bal. Ghaouati passt de bal zonder na te denken. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Khouribgi geeft de bal voor. Inworp. Ouhssine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghaouati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati geeft een hoge lob. Paal! Mellili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

28e minuut.
El-Soleimani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maradona-Lmaghrib met de inworp. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zayd bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi onderschept slim de pass. Roussi speelt de bal door. Daar is Moujtahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moujtahid schiet op doel. Kamali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - Al CaSaBLaNCA 1:2

34e minuut.
Khouribgi geeft een hoge lob. Daar is Ouhssine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moujtahid rent richting de bal. Rais rent richting de bal. Rais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ghaouati rent richting de bal. Ghaouati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Khouribgi de bal onder controle te krijgen. Ismaili rent richting de bal. Ismaili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid équipe 57%, Al CaSaBLaNCA 43%.
walid équipe - Al CaSaBLaNCA 1:2

54e minuut.
Ismaili is nu in balbezit. Ismaili passt de bal in één keer door. Ghaouati rent richting de bal. Ghaouati draait met de bal, schiet en ... Mellili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
walid équipe - Al CaSaBLaNCA 1:3

71e minuut.
Ghaouati probeert naar een medespeler te passen. Ismaili is nu in balbezit. El-Kasabi rent richting de bal. Ghaouati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid équipe 49%, Al CaSaBLaNCA 51%.
walid équipe - Al CaSaBLaNCA 1:3