Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soufiane ameziane Al CaSaBLaNCA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Boughanmi rent richting de bal. Ghaouati onderschept slim de pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghaouati onderschept slim de pass. Ghaouati geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bahri geeft de bal voor. Isami met een sublieme pass. Ismaili heeft problemen om de bal te vangen. Muatazz rent richting de bal. Muatazz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz schiet op doel. Kamali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soufiane ameziane - Al CaSaBLaNCA 1:0

19e minuut.
Fenan passt de bal in één keer door. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri onderschept slim de pass. Bahri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Khalifa met een harde bal richting middenveld. Ghaouati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ismaili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismaili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Jamali kopt de bal weg. Klungelig pakt Boughanmi de bal. Boughanmi speelt de bal door. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
soufiane ameziane - Al CaSaBLaNCA 2:0

26e minuut.
Fenan is nu in balbezit. Fenan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boughanmi de bal. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chamakh met een snelle inworp. Jamali rent richting de bal. Zayd maakt een afschuwelijke overtreding. Zayd krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zayd probeert naar een medespeler te passen. Ismaili rent richting de bal. Boughanmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boughanmi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ismaili geeft de bal voor. Fenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenan passt de bal in één keer door. Ismaili rent richting de bal. Ismaili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
soufiane ameziane - Al CaSaBLaNCA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 65%, Al CaSaBLaNCA 35%.
soufiane ameziane - Al CaSaBLaNCA 2:1

55e minuut.
El-Soleimani probeert naar een medespeler te passen. Ghaouati is nu in balbezit. Ghaouati met een sublieme pass. Klungelig pakt Ismaili de bal. Ismaili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bahri verovert de bal door een tackle van achteren. Bahri passt de bal met de wreef. Boughanmi speelt de bal door. Muatazz rent richting de bal. Muatazz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soufiane ameziane 47%, Al CaSaBLaNCA 53%.
soufiane ameziane - Al CaSaBLaNCA 2:1