Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PRADATORS ADNANEFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwani is nu in balbezit. Radwani passt de bal met de wreef. Jomaoui controleert de bal met de borst. Jomaoui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Imam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Radwani geeft de bal voor. Imam kopt de bal weg. Moujtahid rent richting de bal. Attayer verovert de bal door een tackle van achteren. Attayer draait met de bal, schiet en ... Khalfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Moujtahid heeft problemen om de bal te vangen. El Ahmadi onderschept slim de pass. El Ahmadi speelt de bal door. Attayer is nu in balbezit. Attayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moujtahid heeft problemen om de bal te vangen. Imanber rent richting de bal. Met opzet legt Moujtahid zijn tegenspeler op de grond. Moujtahid is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 59%, ADNANEFC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PRADATORS - ADNANEFC 0:0

51e minuut.
Attayer met een sublieme pass. Ziadi rent richting de bal. Ziadi met een sublieme pass. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ... Khalfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui onderschept slim de pass. Jomaoui passt de bal zonder na te denken. El Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bahri schiet op doel. Haji bokst de bal weg.

81e minuut.
Attayer kopt de bal weg. Klungelig pakt Imanber de bal. Imanber probeert naar een medespeler te passen. Attayer rent richting de bal. Attayer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 60%, ADNANEFC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PRADATORS - ADNANEFC 0:0