Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 21:47
  • Competitiewedstrijd: Amateur.09 [del]
  • Stadion: bnj Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
bnj ahmade
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Shaariff rent richting de bal. Shaariff speelt de bal door. Balhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balhanda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Boumijel is nu in balbezit. Boumijel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naaim de bal. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sarout onderschept slim de pass. Sarout met een sublieme pass. Rouissi is nu in balbezit. Balhanda verovert de bal door een tackle van achteren. Balhanda schiet op doel. Berrabeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ettayebi passt de bal met de wreef. Sellimi is nu in balbezit. Jomani begaat een overtreding. Jomani krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Khayri passt de bal zonder na te denken. Jomani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarout onderschept slim de pass. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - ahmade 1:0

42e minuut.
Shaariff passt de bal zonder na te denken. Jomani probeert de bal met de borst te controleren. Shaariff is nu in balbezit. Sarout rent richting de bal. Sarout draait met de bal, schiet en ... Nakid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bnj 62%, ahmade 38%.
bnj - ahmade 1:0

48e minuut.
Khayri is nu in balbezit. Khayri passt de bal in één keer door. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi geeft een lange en hoge pass. Benabderrazak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - ahmade 2:0

53e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Sabir onderschept slim de pass. Sabir passt de bal in één keer door. Balhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balhanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sellimi kopt de bal weg. Mrani is nu in balbezit. Mrani passt de bal met de wreef. Sarout is nu in balbezit. Sarout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - ahmade 3:0

74e minuut.
Zakroum passt de bal met de wreef. Daar is Khayri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bnj - ahmade 4:0

87e minuut.
Khayri is nu in balbezit. Khayri schiet op doel. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bnj 47%, ahmade 53%.
bnj - ahmade 4:0