Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PRADATORS soufiane ameziane
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili passt de bal met de wreef. Daar is Khayri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamali onderschept slim de pass. Jamali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Muatazz passt de bal in één keer door. Fahmi is nu in balbezit. Fahmi met een sublieme pass. Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
El Bahri is nu in balbezit. Jomaoui rent richting de bal. Ghalib verovert de bal door een tackle van achteren. El Bahri verovert de bal door een tackle van achteren. El Bahri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PRADATORS - soufiane ameziane 1:0

23e minuut.
Jomaoui is nu in balbezit. Jomaoui passt de bal met de wreef. El Bahri rent richting de bal. El Bahri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rahmani de bal onder controle te krijgen. Haddadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Jomaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaoui met een sublieme pass. El Bahri rent richting de bal. El Bahri haalt uit met een fantastische trap. Rahmani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jamali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghassan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer passt de bal met de wreef. El Bahri is nu in balbezit. El Bahri haalt uit met een fantastische trap. Haddadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haddadi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ghassan de bal. Jomaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 48%, soufiane ameziane 52%.
FC PRADATORS - soufiane ameziane 1:0

50e minuut.
Khalfi trapt de bal weg van het doel. Boughanmi kopt de bal weg. Muatazz rent richting de bal. Muatazz schiet op doel. Khalfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PRADATORS - soufiane ameziane 1:1

51e minuut.
Jomaoui probeert naar een medespeler te passen. El Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muatazz zijn tegenspeler op de grond. Muatazz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Ghassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghassan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghassan speelt de bal door. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Jomaoui rent richting de bal. Jomaoui geeft een lange en hoge pass. Boughanmi heeft problemen om de bal te vangen. El Bahri onderschept slim de pass. El Bahri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Khayri probeert naar een medespeler te passen. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan passt de bal met de wreef. El Bahri rent richting de bal. El Bahri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Khayri rent richting de bal. Ghassan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghassan probeert naar een medespeler te passen. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz draait met de bal, schiet en ... Khalfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ghaouati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghassan rent richting de bal. Ghassan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghassan krijgt een gele kaart. Ghassan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ghassan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PRADATORS - soufiane ameziane 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PRADATORS 42%, soufiane ameziane 58%.
FC PRADATORS - soufiane ameziane 1:2