Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:51
  • Competitiewedstrijd: Amateur.12 [del]
  • Stadion: far Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
far jojwoqj
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Hamdi is nu in balbezit. Hamdi passt de bal in één keer door. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid is nu in balbezit. Zaid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Houmssi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kalali geeft de bal voor. Inworp. Kamali met de inworp. Fahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sellimi speelt de bal door. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa begaat een overtreding. Khalifa krijgt een gele kaart. Hamidaoui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sellimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi passt de bal met de wreef. Zaid is nu in balbezit. Nisawi rent richting de bal. Nisawi draait met de bal, schiet en ... Houmssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: far 38%, jojwoqj 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
far - jojwoqj 0:0

53e minuut.
Zakri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahid is nu in balbezit. Qasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
far - jojwoqj 1:0

58e minuut.
Zaid rent richting de bal. Chakir verovert de bal door een tackle van achteren. Chakir passt de bal met de wreef. Qasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasimi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Radwani heeft problemen om de bal te vangen. Fahid is nu in balbezit. Fahid speelt de bal door. Qasimi rent richting de bal. Qasimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Zakri met de inworp. Fahid met een sublieme pass. Chakir is nu in balbezit. Chakir haalt uit met een fantastische trap. Hafidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sellimi is nu in balbezit. Hamdi onderschept slim de pass. Hamdi passt de bal met de wreef. Qasimi is nu in balbezit. Qasimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: far 38%, jojwoqj 62%.
far - jojwoqj 1:0
far