Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mimooox jojwoqj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Lahnichi de bal. Kalali onderschept slim de pass. Lahnichi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lahnichi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
El-Talib passt de bal in één keer door. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimooox - jojwoqj 0:1

14e minuut.
Lahnichi speelt de bal door. Daar is El-Talib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nisawi rent richting de bal. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mimooox - jojwoqj 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Sellimi de bal. Kalali rent richting de bal. Lahnichi onderschept slim de pass. Lahnichi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mimooox - jojwoqj 1:2

25e minuut.
Ettayeb geeft een lange en hoge pass. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek met een sublieme pass. Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui geeft een lange en hoge pass. Khayrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
El Bouhouni rent richting de bal. Zaid onderschept slim de pass. El Bouhouni rent richting de bal. Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimooox 50%, jojwoqj 50%.
Mimooox - jojwoqj 1:2

51e minuut.
Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui passt de bal met de wreef. Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi schiet op doel. Hafidi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Wahib geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamidaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaid heeft problemen om de bal te vangen. Zaid geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimooox - jojwoqj 1:3

61e minuut.
Wahib rent richting de bal. Wahib geeft een hoge lob. Majdi kopt de bal weg. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
El Bouhouni speelt de bal door. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib met een sublieme pass. Lahnichi is nu in balbezit. Lahnichi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni passt de bal zonder na te denken. Ettayeb rent richting de bal. Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimooox - jojwoqj 1:4

85e minuut.
Zaid is nu in balbezit. Majdi verovert de bal door een tackle van achteren. Majdi geeft een hoge lob. Lahnichi is nu in balbezit. Lahnichi draait met de bal, schiet en ... Hafidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimooox 38%, jojwoqj 62%.
Mimooox - jojwoqj 1:4