Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamadateam reda lions
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Farahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadraf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farahi. Farahi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mrani verovert de bal door een tackle van achteren. Mrani geeft een hoge lob. Hamadi is nu in balbezit. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi haalt uit met een fantastische trap. Benjelloun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ben Slimane is nu in balbezit. El-Talib rent richting de bal. El-Talib speelt de bal door. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Muatasim onderschept slim de pass. El-Talib rent richting de bal. El-Talib passt de bal zonder na te denken. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kadioui kan de bal niet met de borst controleren. Benmbarek onderschept slim de pass. Benmbarek speelt de bal door. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mansour heeft problemen om de bal te vangen. Hamadi rent richting de bal. Mansour begaat een overtreding. Hamadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hamadi kan niet meer verder spelen. Fahid komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Fahid rent richting de bal. Farahi is nu in balbezit. Mansour rent richting de bal. Farahi verovert de bal door een tackle van achteren. Farahi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
El Bahri passt de bal met de wreef. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane passt de bal zonder na te denken. Fahid is nu in balbezit. Fahid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bahja kopt de bal weg. Mrani is nu in balbezit. Mrani probeert naar een medespeler te passen. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamadateam 61%, reda lions 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamadateam - reda lions 0:0

54e minuut.
Taarabt geeft de bal voor. Draiyf kopt de bal weg. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Taarabt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Farahi controleert de bal met de borst. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf speelt de bal door. El-Talib rent richting de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamadateam - reda lions 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamadateam 47%, reda lions 53%.
Hamadateam - reda lions 1:0