Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mimooox Hamadateam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Hamdaoui passt de bal zonder na te denken. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf begaat een overtreding. Draiyf krijgt een gele kaart. Lahnichi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majdi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hamdaoui is nu in balbezit. Draiyf onderschept slim de pass. Inworp. Majdi met de inworp. Hamdaoui geeft een hoge lob. Benjelloun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Majdi geeft de bal voor. Fakhir kopt de bal weg. Daar is Rouissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Benmbarek onderschept slim de pass. Benmbarek probeert naar een medespeler te passen. El-Talib rent richting de bal. Fathi rent richting de bal. Fathi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lahnichi is nu in balbezit. Fakhir onderschept slim de pass. Benmbark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benmbark krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimooox 54%, Hamadateam 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimooox - Hamadateam 0:0

52e minuut.
El-Talib rent richting de bal. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi draait met de bal, schiet en ... El-Talib is nu in balbezit. El-Talib haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mimooox - Hamadateam 0:1

53e minuut.
Inworp. El Khalifa met de inworp. Muatasim rent richting de bal. El-Talib onderschept slim de pass. El-Talib geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mansour geeft een lange en hoge pass. Muatasim kopt de bal weg. Draiyf probeert de bal met de borst te controleren. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek met een sublieme pass. Fathi is nu in balbezit. El-Talib rent richting de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mimooox - Hamadateam 0:2

81e minuut.
Houmssi rent richting de bal. Houmssi passt de bal zonder na te denken. El-Talib probeert naar een medespeler te passen. Fathi rent richting de bal. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Majdi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Draiyf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimooox 54%, Hamadateam 46%.
Mimooox - Hamadateam 0:2