Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TETOUANE U.S.Temara
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ghassan geeft een hoge lob. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa passt de bal zonder na te denken. Hadji is nu in balbezit. Hadji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
El Bahri geeft een hoge lob. Inworp. El-Jarmouni met de inworp. Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hakimi met een sublieme pass. El Khalifa is nu in balbezit. Mellili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mellili krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jarmouni onderschept slim de pass. El-Jarmouni passt de bal zonder na te denken. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gharib bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib-Allah begaat een overtreding. Habib-Allah krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Messi Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Messi Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. El-Jarmouni probeert naar een medespeler te passen. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
El Gharib probeert naar een medespeler te passen. Ghassan rent richting de bal. Ghandour verovert de bal door een tackle van achteren. Ghandour schiet op doel. El Kinani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - U.S.Temara 0:1

40e minuut.
Bahri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qasimi rent richting de bal. Haji met een sublieme pass. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - U.S.Temara 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TETOUANE 47%, U.S.Temara 53%.
TETOUANE - U.S.Temara 0:2

70e minuut.
El-Jarmouni is nu in balbezit. El-Jarmouni probeert naar een medespeler te passen. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Bouhouni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Houta onderschept slim de pass. Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadji is nu in balbezit. Hadji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - U.S.Temara 1:2

79e minuut.
Habib-Allah passt de bal met de wreef. Hakimi rent richting de bal. Hakimi met een sublieme pass. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TETOUANE 33%, U.S.Temara 67%.
TETOUANE - U.S.Temara 1:2