Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rac itihad de tanger
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ghalib kopt de bal weg. Hamdaoui is nu in balbezit. Musa begaat een overtreding. Hamdaoui wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hamdaoui kan niet meer verder spelen. Hadji komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Belhanda met een harde bal richting middenveld. Musa is nu in balbezit. Musa passt de bal in één keer door. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Badra trapt de bal weg. Noussair kopt de bal weg. Bargdich probeert de bal aan de voet te houden. Najahi is nu in balbezit. Najahi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Noussair probeert naar een medespeler te passen. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mkadmi de bal onder controle te krijgen. Belhanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rac - itihad de tanger 1:0

27e minuut.
Benhalima verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalima passt de bal in één keer door. Makrami is nu in balbezit. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hadji met een snelle inworp. Mrani met een sublieme pass. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Mkadmi onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hadraf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noussair maakt een snoekduik en kopt de bal. Belhanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rac 54%, itihad de tanger 46%.
rac - itihad de tanger 1:0

80e minuut.
Hamidaoui met een sublieme pass. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rac 53%, itihad de tanger 47%.
rac - itihad de tanger 1:0
rac