Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itihad de tanger rac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi geeft een lange en hoge pass. Fadili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - rac 0:1

19e minuut.
Isami passt de bal zonder na te denken. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib is nu in balbezit. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - rac 0:2

26e minuut.
El Kinani onderschept slim de pass. Musa onderschept slim de pass. Noussair bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa rent richting de bal. Musa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 59%, rac 41%.
itihad de tanger - rac 0:2

51e minuut.
Ghalib passt de bal zonder na te denken. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noussair. Noussair krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Inworp. Hadraf met een snelle inworp. Isami rent richting de bal. Isami geeft de bal voor. Abarhoun kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hamdi geeft een lange en hoge pass. Fadili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benmbark met een sublieme pass. Makrami rent richting de bal. Makrami haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Tazi de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Musa onderschept slim de pass. Musa probeert naar een medespeler te passen. Makrami rent richting de bal. Makrami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Noussair passt de bal met de wreef. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rozini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 49%, rac 51%.
itihad de tanger - rac 0:2

rac