Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wydad itihad de tanger
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Benmbark kopt de bal weg. Benhalima heeft problemen om de bal te vangen. Benhalima geeft de bal voor. Ghalib rent richting de bal. Ghalib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghaouati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wajih is nu in balbezit. Wajih geeft een lange en hoge pass. Rashidi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ghaouati probeert de bal met de borst te controleren. Benhalima onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fehim de bal. Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima geeft de bal voor. Noussair bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib onderschept slim de pass. Ghalib met een sublieme pass. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Belhanda niet meer kan verder spelen. Majady komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Majady met een sublieme pass. Fehim kopt de bal weg. Fadili rent richting de bal. Rashidi verovert de bal door een tackle van achteren. Rashidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rozini onderschept slim de pass. Bouhouni verovert de bal door een tackle van achteren. Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Ghalib is nu in balbezit. Ghalib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rashidi probeert de bal aan de voet te houden. Wajih geeft de bal voor. Daar is Hamidaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wydad 44%, itihad de tanger 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wydad - itihad de tanger 0:0

50e minuut.
Ghalib is nu in balbezit. Ghandour rent richting de bal. Ghandour probeert naar een medespeler te passen. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Fehim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benhalima met een snelle inworp. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wydad 49%, itihad de tanger 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wydad - itihad de tanger 0:0