Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc aymane rac
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Badra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadil verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil onderschept slim de pass. Fadil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc aymane - rac 1:0

4e minuut.
Hamdi is nu in balbezit. Kaibous is nu in balbezit. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous verovert de bal door een tackle van achteren. Kaibous schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Badra trapt de bal weg. Boussaid is nu in balbezit. Boussaid schiet op doel. Badra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaidi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fadil de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Boussaid is nu in balbezit. Boussaid probeert naar een medespeler te passen. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous rent richting de bal. Kaibous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aymane - rac 2:0

44e minuut.
Khalid met een snelle inworp. Daar is Farahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farahi geeft de bal voor. Fadil is nu in balbezit. Fadil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc aymane - rac 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc aymane 38%, rac 62%.
fc aymane - rac 3:0

66e minuut.
Sabri rent richting de bal. El Kinani onderschept slim de pass. El Kinani speelt de bal door. Fadil rent richting de bal. Fadil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mrani rent richting de bal. Khalid verovert de bal door een tackle van achteren. Noussair bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid onderschept slim de pass. Khalid geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aymane - rac 4:0

84e minuut.
Farahi kan de bal niet met de borst controleren. Farahi met een sublieme pass. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc aymane 52%, rac 48%.
fc aymane - rac 4:0

rac