Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc aymane abdelhamid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Kaibous de bal. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab passt de bal in één keer door. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil schiet op doel. Imam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aymane - abdelhamid 1:0

25e minuut.
Sellimi passt de bal in één keer door. Kaibous rent richting de bal. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rashidi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaidi met de inworp. Kaibous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. El Bohoni rent richting de bal. El Bohoni speelt de bal door. Mustafawi rent richting de bal. Mustafawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc aymane - abdelhamid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc aymane 61%, abdelhamid 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc aymane - abdelhamid 1:1

52e minuut.
Kaibous probeert naar een medespeler te passen. Fadil heeft problemen om de bal te vangen. Qassemi verovert de bal door een tackle van achteren. Kaibous onderschept slim de pass. Kaibous schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Khashab is nu in balbezit. Khashab speelt de bal door. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab verovert de bal door een tackle van achteren. Khashab geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mustafawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aymane - abdelhamid 1:2

68e minuut.
Sabri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Musa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Khalid met een snelle inworp. Musa kan de bal niet met de borst controleren. Musa passt de bal zonder na te denken. Kaibous rent richting de bal. Kaibous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc aymane - abdelhamid 2:2

82e minuut.
Ghandour geeft een lange en hoge pass. Inworp. El Bohoni met de inworp. Makrami rent richting de bal. Makrami haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yajour geeft de bal voor. Khashab kopt de bal weg. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc aymane - abdelhamid 2:3

84e minuut.
Daar is Kaibous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafawi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fadil. Mustafawi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mustafawi kan niet meer verder spelen. Essaaidi komt het veld opgelopen. Khashab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi geeft de bal voor. Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaaidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc aymane 55%, abdelhamid 45%.
fc aymane - abdelhamid 2:3