Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itihad de tanger ouchen
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Kantari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Makrami de bal onder controle te krijgen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Musa is nu in balbezit. Doukali verovert de bal door een tackle van achteren. Doukali passt de bal met de wreef. Kaddioui is nu in balbezit. Kaddioui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ghalib rent richting de bal. Ghalib probeert naar een medespeler te passen. Rouissi rent richting de bal. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - ouchen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 63%, ouchen 37%.
itihad de tanger - ouchen 1:0

51e minuut.
Berrada geeft een hoge lob. El-Talbi heeft problemen om de bal te vangen. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talbi verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talbi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa passt de bal met de wreef. Kantari controleert de bal met de borst. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
El-Talbi heeft problemen om de bal te vangen. El Kinani is nu in balbezit. El Kinani passt de bal met de wreef. Kaddioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaddioui schiet op doel. Belhanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Benhalima met een snelle inworp. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - ouchen 2:0

78e minuut.
Berrada met een sublieme pass. Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui geeft een hoge lob. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ... El Ahmadi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad de tanger - ouchen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 46%, ouchen 54%.
itihad de tanger - ouchen 3:0