Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itihad de tanger U.S.Temara
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hakimi geeft een lange en hoge pass. Hamidaoui is nu in balbezit. Ghandour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghandour krijgt een gele kaart.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rouissi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benmbark rent richting de bal. Makrami heeft problemen om de bal te vangen. Makrami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamidaoui rent richting de bal. Chamali onderschept slim de pass. Chamali draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour draait met de bal, schiet en ... Belhanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ghandour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jamali komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Qasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasimi probeert naar een medespeler te passen. Musa probeert naar een medespeler te passen. Makrami is nu in balbezit. Makrami haalt uit met een fantastische trap. Bouhouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chamali is nu in balbezit. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa speelt de bal door. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hamidaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamali rent richting de bal. Ghalib is nu in balbezit. Jamali verovert de bal door een tackle van achteren. Jamali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib speelt de bal door. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali onderschept slim de pass. Chamali draait met de bal, schiet en ... Belhanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fadili rent richting de bal. Fadili geeft de bal voor. Chamali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makrami rent richting de bal. Makrami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 50%, U.S.Temara 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
itihad de tanger - U.S.Temara 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Wahib de bal. Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa speelt de bal door. Klungelig pakt Makrami de bal. Makrami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Benhalima probeert naar een medespeler te passen. Houta rent richting de bal. Houta probeert naar een medespeler te passen. Makrami rent richting de bal. Makrami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jamali rent richting de bal. Rozini rent richting de bal. Chamali rent richting de bal. Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Houta passt de bal in één keer door. Wahib met een sublieme pass. Hamidaoui heeft problemen om de bal te vangen. Qasimi rent richting de bal. Qasimi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad de tanger 40%, U.S.Temara 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
itihad de tanger - U.S.Temara 0:0