Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Temara itihad de tanger
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Wahib is nu in balbezit. Wahib probeert naar een medespeler te passen. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa onderschept slim de pass. Musa haalt uit met een fantastische trap. Bouhouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ghandour is nu in balbezit. Fihraoui begaat een overtreding. Ghandour is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wahib zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Rozini de bal onder controle te krijgen. Ghandour is nu in balbezit. Ghandour schiet op doel. Belhanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Temara - itihad de tanger 1:0

12e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Benhalima passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ghalib de bal. Ghandour is nu in balbezit. Ghandour draait met de bal, schiet en ... Belhanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Temara - itihad de tanger 2:0

26e minuut.
Ghalib met een sublieme pass. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta begaat een overtreding. Makrami moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Makrami kan niet meer verder spelen. Qassemi komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Hamidaoui met de inworp. Ghalib rent richting de bal. Wahib begaat een overtreding. Wahib krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Temara 61%, itihad de tanger 39%.
U.S.Temara - itihad de tanger 2:0

60e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Benhalima speelt de bal door. Qassemi is nu in balbezit. Musa rent richting de bal. Musa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ghalib is nu in balbezit. Wahib onderschept slim de pass. Wahib geeft een lange en hoge pass. Hakimi rent richting de bal. Hakimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Temara - itihad de tanger 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Temara 54%, itihad de tanger 46%.
U.S.Temara - itihad de tanger 3:0