Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TETOUANE itihad de tanger
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rouissi onderschept slim de pass. Musa rent richting de bal. Musa passt de bal in één keer door. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El Kinani trapt de bal weg. Rouissi kopt de bal weg. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. El Kinani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - itihad de tanger 0:1

8e minuut.
Hadji passt de bal zonder na te denken. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib onderschept slim de pass. Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TETOUANE - itihad de tanger 1:1

23e minuut.
Messi Lmaghrib geeft de bal voor. Daar is Fihraoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - itihad de tanger 2:1

24e minuut.
Makrami passt de bal in één keer door. Fadili is nu in balbezit. Fadili passt de bal in één keer door. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ghalib rent richting de bal. Benmbark bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbark met een sublieme pass. Makrami rent richting de bal. Makrami schiet op doel. El Kinani bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Messi Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Messi Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Fadili bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jarmouni verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jarmouni geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - itihad de tanger 3:1

36e minuut.
Ghalib verovert de bal door een tackle van achteren. Ghalib speelt de bal door. Makrami is nu in balbezit. Makrami draait met de bal, schiet en ... El Kinani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TETOUANE 35%, itihad de tanger 65%.
TETOUANE - itihad de tanger 3:1

48e minuut.
Fihraoui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Jarmouni met een snelle inworp. Hadji rent richting de bal. Hadji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - itihad de tanger 4:1

58e minuut.
Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Messi Lmaghrib de bal onder controle te krijgen. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TETOUANE - itihad de tanger 4:2

68e minuut.
Habib-Allah is nu in balbezit. Musa onderschept slim de pass. Musa speelt de bal door. Makrami is nu in balbezit. Makrami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fadili rent richting de bal. El-Jarmouni verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jarmouni passt de bal zonder na te denken. Hadji rent richting de bal. Hadji draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TETOUANE 48%, itihad de tanger 52%.
TETOUANE - itihad de tanger 4:2