Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 21:45
  • Competitiewedstrijd: Amateur.14 [del]
  • Stadion: rac Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3044
rac abdelhamid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bargdich speelt de bal door. Abarhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarhoun speelt de bal door. Isami is nu in balbezit. Isami haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Hamdaoui geeft een hoge lob. Noussair is nu in balbezit. Noussair passt de bal in één keer door. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Khashab is nu in balbezit. Isami is nu in balbezit. Isami met een sublieme pass. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
rac - abdelhamid 1:0

19e minuut.
Mustafawi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Essaaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Imam speelt de bal door. Noussair kopt de bal weg. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami draait met de bal, schiet en ... Imam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abarhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarhoun passt de bal in één keer door. Bargdich is nu in balbezit. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami schiet op doel. Imam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rac - abdelhamid 2:0

34e minuut.
El Makhloufi geeft de bal voor. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi passt de bal zonder na te denken. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Khashab passt de bal zonder na te denken. Essaaidi rent richting de bal. Essaaidi passt de bal in één keer door. Mustafawi rent richting de bal. Mustafawi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tazi trapt de bal weg. Abarhoun rent richting de bal. Abarhoun speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Isami rent richting de bal. Isami passt de bal met de wreef. El Makhloufi rent richting de bal. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rac 46%, abdelhamid 54%.
rac - abdelhamid 2:0

47e minuut.
Khashab probeert de bal met de borst te controleren. Isami rent richting de bal. Isami met een sublieme pass. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Imam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Mustafawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashab is nu in balbezit. Isami onderschept slim de pass. Isami geeft de bal voor. Bargdich maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bargdich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Najahi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Zwiwn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hadraf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isami schiet op doel. Imam bokst de bal weg. Najahi is nu in balbezit. Najahi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rac - abdelhamid 3:0

55e minuut.
Essaaidi speelt de bal door. Daar is Mustafawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najahi verovert de bal door een tackle van achteren. Najahi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Hadraf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashab rent richting de bal. El Kinani verovert de bal door een tackle van achteren. Isami is nu in balbezit. Isami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
El Kinani geeft een lange en hoge pass. Hadraf geeft de bal voor. Daar is El Makhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Najahi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Hamdaoui de bal. El Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bohoni passt de bal met de wreef. Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaaidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rac - abdelhamid 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rac 36%, abdelhamid 64%.
rac - abdelhamid 3:1
rac