Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
safi-safi Gigiteam
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


21e minuut.
Klungelig pakt Nakid de bal. Fihraoui rent richting de bal. Assaidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assaidi krijgt een gele kaart. Fihraoui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maradona-Lmaghrib zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
safi-safi - Gigiteam 0:1

28e minuut.
Reis kopt de bal weg. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Hafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hafidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fadlaoui passt de bal in één keer door. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Karami is nu in balbezit. Karami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
safi-safi - Gigiteam 0:2

33e minuut.
Reis is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chakir. Chakir krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Fadlaoui de bal. Fadlaoui geeft een lange en hoge pass. Ghalab geeft de bal voor. Karami is nu in balbezit. Karami haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safi-safi 62%, Gigiteam 38%.
safi-safi - Gigiteam 0:2

52e minuut.
Nakid met de inworp. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reis. Reis krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nakid geeft de bal voor. Inworp. Fihraoui met de inworp. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Hajiwi trapt de bal weg. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich passt de bal met de wreef. Fihraoui met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safi-safi 72%, Gigiteam 28%.
safi-safi - Gigiteam 0:2