Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REDA CLUB safi-safi
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
El Ahmadi geeft een lange en hoge pass. Daar is Haddadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haddadi passt de bal zonder na te denken. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nakid met een snelle inworp. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal in één keer door. Fihraoui rent richting de bal. Fihraoui haalt uit met een fantastische trap. Badra bokst de bal weg.

14e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi geeft een lange en hoge pass. Fihraoui rent richting de bal. Fihraoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - safi-safi 0:1

16e minuut.
Benmbark trapt de bal weg van het doel. El Bouhouni kopt de bal weg. Ibrahimi probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REDA CLUB - safi-safi 1:1

22e minuut.
Fadlaoui geeft de bal voor. Ouhssine controleert de bal met de borst. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel. Badra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
El Bouhouni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shaariff komt het veld opgelopen.

43e minuut.
El Ahmadi geeft de bal voor. Haddadi rent richting de bal. Haddadi probeert naar een medespeler te passen. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel. Hajiwi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 60%, safi-safi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REDA CLUB - safi-safi 1:1

52e minuut.
Chakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi verovert de bal door een tackle van achteren. Haddadi passt de bal met de wreef. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - safi-safi 2:1

73e minuut.
Haddadi kopt de bal weg. Haddadi is nu in balbezit. Haddadi passt de bal met de wreef. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REDA CLUB - safi-safi 3:1

77e minuut.
Klungelig pakt Chakir de bal. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi passt de bal met de wreef. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Chakir passt de bal zonder na te denken. Hafidi is nu in balbezit. Hafidi draait met de bal, schiet en ... Maradona-Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDA CLUB 59%, safi-safi 41%.
REDA CLUB - safi-safi 3:1