Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdo123 Gigiteam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Karami rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib passt de bal zonder na te denken. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami schiet op doel. Atocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo123 - Gigiteam 0:1

23e minuut.
Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz passt de bal met de wreef. Daar is Askari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karami is nu in balbezit. Karami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abdo123 - Gigiteam 0:2

28e minuut.
Tazi geeft de bal voor. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hamdi zijn tegenspeler op de grond. Hamdi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo123 58%, Gigiteam 42%.
abdo123 - Gigiteam 0:2

51e minuut.
Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa geeft een lange en hoge pass. Ghalab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Noussair rent richting de bal. Kharja is nu in balbezit. Kharja met een sublieme pass. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bargdich rent richting de bal. Bargdich speelt de bal door. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami onderschept slim de pass. Karami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Karami is nu in balbezit. Karami geeft de bal voor. Inworp. Noussair met een snelle inworp. Fekih geeft een hoge lob. Atocha bokst de bal weg. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. Karami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo123 - Gigiteam 0:3

83e minuut.
Bargdich is nu in balbezit. Bargdich geeft een lange en hoge pass. Askari heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
abdo123 - Gigiteam 1:3

86e minuut.
Karami is nu in balbezit. Noussair is nu in balbezit. Noussair met een sublieme pass. Fekih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekih geeft de bal voor. Atocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Noussair kopt de bal weg. Klungelig pakt Maradona-Lmaghrib de bal. Maradona-Lmaghrib passt de bal in één keer door. Karami rent richting de bal. Karami haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Atocha niet meer kan verder spelen. Khouribgi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Fekih speelt de bal door. Karami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karami. Karami krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo123 46%, Gigiteam 54%.
abdo123 - Gigiteam 1:3