Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yoçi lotfi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mechraoui geeft een lange en hoge pass. Sharif kopt de bal weg. El-Akil probeert de bal aan de voet te houden. Nizari rent richting de bal. Nizari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sabir rent richting de bal. Zwiwn onderschept slim de pass. Sharif is nu in balbezit. Zwiwn verovert de bal door een tackle van achteren. Zwiwn draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Sabir probeert naar een medespeler te passen. Sharif probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boughanmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel. Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 36%, lotfi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yoçi - lotfi 0:0

50e minuut.
Hashimi geeft een hoge lob. Askri kopt de bal weg. Nizari rent richting de bal. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - lotfi 1:0

53e minuut.
Hashimi rent richting de bal. Hashimi probeert naar een medespeler te passen. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert El Assoudi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ghandour trapt de bal weg. Sharif kopt de bal weg. Askri is nu in balbezit. Askri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - lotfi 2:0

59e minuut.
Mechraoui geeft een hoge lob. Hashimi rent richting de bal. Zwiwn rent richting de bal. Zwiwn draait met de bal, schiet en ... Ghaouati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - lotfi 2:1

68e minuut.
Zwiwn is nu in balbezit. Sabri rent richting de bal. Zwiwn rent richting de bal. Sabri rent richting de bal. Sabri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 45%, lotfi 55%.
yoçi - lotfi 2:1