Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUSAjhjhik mmmmm
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jaidi passt de bal in één keer door. Abarhoun is nu in balbezit. Abarhoun passt de bal met de wreef. Hamadi rent richting de bal. Hamadi schiet op doel. Macharaoui bokst de bal weg.

16e minuut.
Kalali geeft de bal voor. Majidi geeft de bal voor. Abarhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jelassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manari rent richting de bal. Nadimi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
HUSAjhjhik - mmmmm 0:1

31e minuut.
Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri rent richting de bal. Khayri passt de bal zonder na te denken. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Musa speelt de bal door. Ibrahimi is nu in balbezit. Ibrahimi speelt de bal door. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUSAjhjhik - mmmmm 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUSAjhjhik 52%, mmmmm 48%.
HUSAjhjhik - mmmmm 0:2

53e minuut.
Jaidi is nu in balbezit. Boudaoud onderschept slim de pass. Boudaoud passt de bal in één keer door. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUSAjhjhik - mmmmm 1:2

57e minuut.
Manari verovert de bal door een tackle van achteren. Manari speelt de bal door. Najahi rent richting de bal. Hamadi onderschept slim de pass. Hamadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jelassi onderschept slim de pass. Jelassi geeft de bal voor. Kalali kopt de bal weg. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUSAjhjhik 58%, mmmmm 42%.
HUSAjhjhik - mmmmm 1:2