Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
massira yoçi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nafti rent richting de bal. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri probeert naar een medespeler te passen. Nizari is nu in balbezit. Nizari draait met de bal, schiet en ... Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi onderschept slim de pass. Sabir is nu in balbezit. Roussi verovert de bal door een tackle van achteren. Roussi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fehim geeft een lange en hoge pass. Mahimar kopt de bal weg. Sabir rent richting de bal. Houta verovert de bal door een tackle van achteren. Houta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
massira - yoçi 1:0

26e minuut.
El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta passt de bal in één keer door. Roussi is nu in balbezit. Roussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ghaouati trapt de bal weg. Askri kopt de bal weg. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel. Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sharif met een sublieme pass. Naji probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hashimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roussi verovert de bal door een tackle van achteren. Roussi schiet op doel. Ghaouati bokst de bal weg.

45e minuut.
Mahimar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Arabi is nu in balbezit. El Arabi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: massira 52%, yoçi 48%.
massira - yoçi 1:0

46e minuut.
Askri met een sublieme pass. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Naji rent richting de bal. Nizari verovert de bal door een tackle van achteren. Nizari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Naji controleert de bal met de borst. Askri is nu in balbezit. Askri passt de bal in één keer door. Nizari heeft problemen om de bal te vangen. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sabir rent richting de bal. Sabir geeft een hoge lob. Nizari is nu in balbezit. Nizari schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mahimar verovert de bal door een tackle van achteren. Mahimar probeert naar een medespeler te passen. Sharif speelt de bal door. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khalifa met een harde bal richting middenveld. El Arabi met een sublieme pass. Houta rent richting de bal. Houta passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: massira 66%, yoçi 34%.
massira - yoçi 1:0