Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yoçi massira
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


34e minuut.
Nafti is nu in balbezit. Askri onderschept slim de pass. Askri met een sublieme pass. El-Jarmouni is nu in balbezit. El-Jarmouni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Naaim passt de bal met de wreef. Fehim rent richting de bal. Suleiman maakt een afschuwelijke overtreding. Suleiman krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri speelt de bal door. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - massira 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 46%, massira 54%.
yoçi - massira 1:0

51e minuut.
El-Akil rent richting de bal. El-Akil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nizari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet met de inworp. Houta is nu in balbezit. Houta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sabir de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
El Arabi met een sublieme pass. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Houta verovert de bal door een tackle van achteren. Houta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jomani geeft een hoge lob. Thabet is nu in balbezit. Met opzet legt Jamali zijn tegenspeler op de grond. Thabet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El Arabi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hashimi is nu in balbezit. Roussi verovert de bal door een tackle van achteren. Roussi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 65%, massira 35%.
yoçi - massira 1:0