Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadim-simo lotfi
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Yusufi is nu in balbezit. Zwiwn verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwiwn onderschept slim de pass. Zwiwn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nadimi geeft een lange en hoge pass. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadimi krijgt een gele kaart. Zitouni raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadimi met een sublieme pass. Boughanmi met een snel genomen vrije trap. Zwiwn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwiwn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
El-Talbi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fakhr-al-din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zwiwn probeert de bal aan de voet te houden. Mechraoui rent richting de bal. Mechraoui probeert naar een medespeler te passen. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn schiet op doel. Hajiwi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Fakhr-al-din rent richting de bal. Lkasoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lkasoul passt de bal zonder na te denken. Sabri rent richting de bal. Sabri draait met de bal, schiet en ... Hajiwi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadim-simo - lotfi 0:1

31e minuut.
Rahmani passt de bal zonder na te denken. Boughamni heeft problemen om de bal te vangen. Boughamni speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadim-simo 50%, lotfi 50%.
nadim-simo - lotfi 0:1

54e minuut.
Fakhr-al-din rent richting de bal. Lkasoul begaat een overtreding. Fakhr-al-din is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mechraoui met een snel genomen vrije trap. El-Talbi heeft problemen om de bal te vangen. Zwiwn onderschept slim de pass. Zwiwn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Hajiwi trapt de bal weg. Mechraoui speelt de bal door. Zwiwn rent richting de bal. Zwiwn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nasri rent richting de bal. Nasri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boughanmi de bal. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel. Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Lkasoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhr-al-din met een sublieme pass. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nasri geeft een hoge lob. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni geeft een lange en hoge pass. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Haji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaddioui komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nasri met de inworp. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi met een sublieme pass. Sabri is nu in balbezit. Sabri schiet op doel. Hajiwi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yusufi met een sublieme pass. Daar is Rahmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahmani speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mechraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusufi geeft een lange en hoge pass. Qasimi is nu in balbezit. Bargdich onderschept slim de pass. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadim-simo 52%, lotfi 48%.
nadim-simo - lotfi 0:1