Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
younss HUSAjhjhik
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Benabdellah passt de bal in één keer door. Jelassi is nu in balbezit. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Benhalima rent richting de bal. Benhalima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Benabdellah is nu in balbezit. Jamali onderschept slim de pass. Jamali speelt de bal door. Kharja is nu in balbezit. Kharja passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Najahi probeert naar een medespeler te passen. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali met een sublieme pass. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Askari is nu in balbezit. Kharja is nu in balbezit. Askari rent richting de bal. Askari haalt uit met een fantastische trap. Macharaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
younss - HUSAjhjhik 1:0

41e minuut.
Jelassi passt de bal zonder na te denken. Khayri rent richting de bal. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Benhalima rent richting de bal. Benhalima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
younss - HUSAjhjhik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: younss 34%, HUSAjhjhik 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
younss - HUSAjhjhik 1:1

53e minuut.
Boudaoud passt de bal zonder na te denken. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri met een sublieme pass. Hermach geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
younss - HUSAjhjhik 1:2

61e minuut.
Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmani begaat een overtreding. Rahmani krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Benabdellah geeft de bal voor. Inworp. Jamali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kharja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hermach passt de bal zonder na te denken. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri begaat een overtreding. Khayri krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Khayri rent richting de bal. Badaoui verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boudaoud. Badaoui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Badaoui kan niet meer verder spelen. Jomaoui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: younss 41%, HUSAjhjhik 59%.
younss - HUSAjhjhik 1:2