Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YASSIR CLUB mmmmm
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Musa speelt de bal door. Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jarmouni rent richting de bal. Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ibrahimi heeft problemen om de bal te vangen. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari geeft een hoge lob. Boumijel is nu in balbezit. Fakhr-al-din verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fakhri met een sublieme pass. Boumijel is nu in balbezit. Musa rent richting de bal. Musa geeft een lange en hoge pass. Ziadi springt en kopt de bal. Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Majady zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manari is nu in balbezit. Manari passt de bal zonder na te denken. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Abarhoun rent richting de bal. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri geeft een hoge lob. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 44%, mmmmm 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YASSIR CLUB - mmmmm 0:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Macharaoui de bal onder controle te krijgen. Rozini met een sublieme pass. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. Jamali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YASSIR CLUB - mmmmm 1:0

69e minuut.
Daar is Ziadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rozini zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rozini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 47%, mmmmm 53%.
YASSIR CLUB - mmmmm 1:0