Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mmmmm YASSIR CLUB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Badaoui geeft de bal voor. Inworp. Abarhoun met een snelle inworp. Klungelig pakt Manari de bal. Manari geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - YASSIR CLUB 1:0

18e minuut.
Jaidi is nu in balbezit. Jaidi geeft een hoge lob. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ibrahimi passt de bal met de wreef. Hishami is nu in balbezit. Hishami passt de bal zonder na te denken. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... Jamali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hishami geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Majidi de bal. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jaidi probeert naar een medespeler te passen. Musa is nu in balbezit. Musa passt de bal in één keer door. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Manari geeft een hoge lob. Rozini heeft problemen om de bal te vangen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. Jamali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mmmmm - YASSIR CLUB 1:1

43e minuut.
Hamadi verovert de bal door een tackle van achteren. Manari is nu in balbezit. Hamadi rent richting de bal. Hamadi haalt uit met een fantastische trap. Boudaoud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - YASSIR CLUB 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 40%, YASSIR CLUB 60%.
mmmmm - YASSIR CLUB 2:1

49e minuut.
Manari is nu in balbezit. Manari geeft de bal voor. Jaidi kopt de bal weg. Hamadi rent richting de bal. Hamadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - YASSIR CLUB 3:1

59e minuut.
Fakhr-al-din raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makrami komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hishami onderschept slim de pass. Hishami geeft een hoge lob. Makrami rent richting de bal. Makrami haalt uit met een fantastische trap. Jamali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - YASSIR CLUB 3:2

71e minuut.
Majady rent richting de bal. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hamadi de bal. Hamadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rozini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozini passt de bal in één keer door. Makrami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makrami schiet op doel. Jamali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mmmmm - YASSIR CLUB 3:3

87e minuut.
Makrami onderschept slim de pass. Makrami met een sublieme pass. Rozini is nu in balbezit. Rozini draait met de bal, schiet en ... Majidi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 48%, YASSIR CLUB 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - YASSIR CLUB 3:3