Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mmmmm younss
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Rahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Noussair geeft een hoge lob. Rahmani probeert de bal aan de voet te houden. Ziadi is nu in balbezit. Ziadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kharja rent richting de bal. Kharja passt de bal in één keer door. Majidi is nu in balbezit. Kharja rent richting de bal. Kharja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Askari kopt de bal weg. Daar is Rafiqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abarhoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abarhoun krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ziadi rent richting de bal. Ziadi haalt uit met een fantastische trap. Rouissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abarhoun neemt de hoekschop. Khouribgi bokst de bal weg.

29e minuut.
Rafiqi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abarhoun met een snelle inworp. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Naji geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 36%, younss 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - younss 0:0

56e minuut.
Kalali geeft de bal voor. Daar is Boudaoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamali maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jamali naar de kleedkamers voor een vroege douche. Boudaoud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Rafiqi onderschept slim de pass. Rafiqi geeft de bal voor. Ziadi rent richting de bal. Naji is nu in balbezit. Naji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 51%, younss 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - younss 0:0