Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUSAjhjhik yoçi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jelassi is nu in balbezit. Jelassi met een sublieme pass. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari verovert de bal door een tackle van achteren. Nizari schiet op doel. Macharaoui bokst de bal weg.

2e minuut.
Hermach kopt de bal weg. Boudaoud probeert de bal aan de voet te houden. Nizari rent richting de bal. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud passt de bal in één keer door. Mahimar rent richting de bal. Benhalima rent richting de bal. Benhalima schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUSAjhjhik 61%, yoçi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HUSAjhjhik - yoçi 0:0

57e minuut.
El-Jarmouni probeert naar een medespeler te passen. Boudaoud rent richting de bal. Nizari verovert de bal door een tackle van achteren. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri haalt uit met een fantastische trap. Macharaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Boudaoud rent richting de bal. Sharif onderschept slim de pass. Sharif speelt de bal door. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari schiet op doel. Macharaoui bokst de bal weg.

84e minuut.
Benabdellah passt de bal met de wreef. Sharif met een sublieme pass. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui geeft een lange en hoge pass. Najahi probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HUSAjhjhik - yoçi 0:1

86e minuut.
Sabir passt de bal in één keer door. Najahi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nizari is nu in balbezit. Askri is nu in balbezit. Askri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUSAjhjhik - yoçi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUSAjhjhik 54%, yoçi 46%.
HUSAjhjhik - yoçi 0:2