Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mmmmm lotfi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Mechraoui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roussi komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Zitouni met een snelle inworp. Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri geeft een hoge lob. Zwiwn is nu in balbezit. Zwiwn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - lotfi 0:1

15e minuut.
Daar is Naji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabri begaat een overtreding. Naji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaidi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziadi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mmmmm - lotfi 1:1

32e minuut.
Qasimi met een sublieme pass. Boughanmi is nu in balbezit. Boughanmi speelt de bal door. Zwiwn rent richting de bal. Zwiwn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jamali met een harde bal richting middenveld. Zitouni kopt de bal weg. Zwiwn rent richting de bal. Zwiwn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Boumijel geeft de bal voor. Zwiwn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabri probeert naar een medespeler te passen. Zwiwn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwiwn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Roussi de bal onder controle te krijgen. Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasimi is nu in balbezit. Ziadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 52%, lotfi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - lotfi 1:1

47e minuut.
Fakhr-al-din probeert naar een medespeler te passen. Zwiwn rent richting de bal. Jaidi rent richting de bal. Sabri verovert de bal door een tackle van achteren. Sabri haalt uit met een fantastische trap. Jamali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Nasri onderschept slim de pass. Nasri geeft een lange en hoge pass. Zwiwn kopt de bal weg. Daar is Sabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - lotfi 1:2

57e minuut.
El Assoudi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ibrahimi de bal. Roussi is nu in balbezit. Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Jaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boughanmi rent richting de bal. Jaidi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaidi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Naji rent richting de bal. Naji passt de bal met de wreef. Roussi is nu in balbezit. Ziadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadi haalt uit met een fantastische trap. Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mmmmm - lotfi 2:2

87e minuut.
Boughanmi rent richting de bal. Naji verovert de bal door een tackle van achteren. Naji passt de bal met de wreef. Ziadi rent richting de bal. Ziadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 45%, lotfi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - lotfi 2:2