Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mmmmm yoçi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Benachour probeert naar een medespeler te passen. Askri is nu in balbezit. Askri heeft problemen om de bal te vangen. Askri haalt uit met een fantastische trap. Jamali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - yoçi 0:1

13e minuut.
Majidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Jarmouni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Askri rent richting de bal. Askri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari verovert de bal door een tackle van achteren. Manari speelt de bal door. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mmmmm - yoçi 1:1

21e minuut.
Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour geeft de bal voor. Nizari rent richting de bal. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - yoçi 1:2

25e minuut.
Abarhoun rent richting de bal. Abarhoun passt de bal zonder na te denken. Manari is nu in balbezit. Manari draait met de bal, schiet en ... Hashimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mmmmm - yoçi 2:2

28e minuut.
Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Majidi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El-Jarmouni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nizari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 47%, yoçi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - yoçi 2:2

60e minuut.
Benachour speelt de bal door. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil passt de bal in één keer door. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri schiet op doel. Jamali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abarhoun met een snelle inworp. Manari rent richting de bal. Manari geeft een hoge lob. Hamadi probeert de bal aan de voet te houden. Ghaouati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hashimi is nu in balbezit. Hashimi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abarhoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sabir heeft problemen om de bal te vangen. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari probeert naar een medespeler te passen. Hamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Noussair is nu in balbezit. Nizari onderschept slim de pass. Nizari met een sublieme pass. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 37%, yoçi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - yoçi 2:2