Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
younss nadim-simo
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Rafiqi passt de bal zonder na te denken. Jamali rent richting de bal. Jamali probeert naar een medespeler te passen. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Khalifa speelt de bal door. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lkasoul passt de bal zonder na te denken. Rahmani is nu in balbezit. Nadimi maakt een afschuwelijke overtreding. Nadimi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rahmani verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmani geeft de bal voor. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayrat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
younss - nadim-simo 0:1

29e minuut.
Kalali kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal. El-Talbi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag El-Talbi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Khalifa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Kalali kan de bal niet met de borst controleren. Kalali met een sublieme pass. Askari is nu in balbezit. Askari haalt uit met een fantastische trap. Hajiwi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
younss - nadim-simo 1:1

38e minuut.
Jamali geeft een hoge lob. Khayrat kopt de bal weg. Chadli heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel. Khouribgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
younss - nadim-simo 1:2

41e minuut.
Khalifa rent richting de bal. Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Askari rent richting de bal. Askari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
younss - nadim-simo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: younss 38%, nadim-simo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
younss - nadim-simo 2:2

50e minuut.
Yusufi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rouissi de bal onder controle te krijgen. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Khouribgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
younss - nadim-simo 2:3

69e minuut.
Kalali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mustafawi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Hajiwi trapt de bal weg van het doel. Mustafawi kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal. Khalifa draait met de bal, schiet en ... Hajiwi bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Mustafawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafawi passt de bal in één keer door. Askari is nu in balbezit. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Hajiwi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jamali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haji is nu in balbezit. Jamali begaat een overtreding. Jamali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: younss 39%, nadim-simo 61%.
younss - nadim-simo 2:3