Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YASSIR CLUB massira
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Roussi passt de bal in één keer door. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim geeft een lange en hoge pass. Thabet is nu in balbezit. Thabet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Naji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houta is nu in balbezit. Houta speelt de bal door. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lahnichi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Thabet speelt de bal door. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta speelt de bal door. Roussi rent richting de bal. Roussi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Roussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houta is nu in balbezit. Houta passt de bal met de wreef. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi schiet op doel. Boudaoud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 77%, massira 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YASSIR CLUB - massira 0:0

51e minuut.
Houta speelt de bal door. Ettayeb heeft problemen om de bal te vangen. Majady rent richting de bal. Roussi rent richting de bal. Roussi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
El-Jarmouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jarmouni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naji de bal. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap. Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nisawi neemt de hoekschop. Majady heeft problemen om de bal te vangen. Majady schiet op doel. Khalifa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YASSIR CLUB - massira 1:0

61e minuut.
Lahnichi trapt de bal weg. Rozini rent richting de bal. Rozini met een sublieme pass. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Majady verovert de bal door een tackle van achteren. Majady geeft een lange en hoge pass. Essaaidi rent richting de bal. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
El Arabi rent richting de bal. Rozini verovert de bal door een tackle van achteren. Rozini probeert naar een medespeler te passen. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din schiet op doel. Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Roussi rent richting de bal. Essaaidi onderschept slim de pass. El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YASSIR CLUB - massira 1:1

77e minuut.
Ettayebi geeft een hoge lob. Majady probeert de bal met de borst te controleren. Fehim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fehim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YASSIR CLUB 64%, massira 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YASSIR CLUB - massira 1:1