Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
massira HUSAjhjhik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Naji passt de bal met de wreef. Khayri rent richting de bal. El Arabi is nu in balbezit. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Naji onderschept slim de pass. Khayri onderschept slim de pass. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
massira - HUSAjhjhik 0:1

14e minuut.
Khayri is nu in balbezit. Benhalima is nu in balbezit. Khayri is nu in balbezit. Khayri haalt uit met een fantastische trap. Khalifa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
massira - HUSAjhjhik 0:2

16e minuut.
Naji speelt de bal door. Nabilawi is nu in balbezit. Nabilawi geeft de bal voor. Roussi is nu in balbezit. Roussi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi geeft een lange en hoge pass. Jelassi is nu in balbezit. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Benabdellah met de inworp. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Thabet geeft een hoge lob. Macharaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: massira 47%, HUSAjhjhik 53%.
massira - HUSAjhjhik 0:2

49e minuut.
Boudaoud verovert de bal door een tackle van achteren. Boudaoud geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghandouri de bal. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Naji passt de bal met de wreef. Khayri rent richting de bal. Jomani onderschept slim de pass. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet speelt de bal door. Nadimi rent richting de bal. Roussi verovert de bal door een tackle van achteren. Roussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jomani rent richting de bal. Hermach verovert de bal door een tackle van achteren. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermach onderschept slim de pass. Hermach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud geeft een hoge lob. Ghandouri kopt de bal weg. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
massira - HUSAjhjhik 0:3

90e minuut.
Naji passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boudaoud de bal. Nafti probeert naar een medespeler te passen. Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
massira - HUSAjhjhik 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: massira 56%, HUSAjhjhik 44%.
massira - HUSAjhjhik 0:4