Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yoçi younss
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Askri onderschept slim de pass. Nizari is nu in balbezit. Askri is nu in balbezit. Askri haalt uit met een fantastische trap. Khouribgi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - younss 1:0

13e minuut.
Rahmani rent richting de bal. Rahmani passt de bal met de wreef. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri rent richting de bal. Askri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Rahmani geeft een hoge lob. Daar is Benachour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalifa met een sublieme pass. Klungelig pakt Askari de bal. Askari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kalali verovert de bal door een tackle van achteren. Askari rent richting de bal. Askari speelt de bal door. Jamali is nu in balbezit. Jamali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jamali met een sublieme pass. Badaoui rent richting de bal. Nizari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nizari krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jamali is nu in balbezit. Jamali geeft de bal voor. Klungelig pakt Jamali de bal. Nizari rent richting de bal. Nizari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - younss 2:0

34e minuut.
Kalali met een sublieme pass. Khalifa rent richting de bal. Khalifa passt de bal met de wreef. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Jamali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askri kopt de bal weg. Daar is Kalali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sabir met een sublieme pass. Nizari is nu in balbezit. Jamali rent richting de bal. Nizari onderschept slim de pass. Nizari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 56%, younss 44%.
yoçi - younss 2:0

48e minuut.
Sabir geeft een hoge lob. Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askri is nu in balbezit. Askri haalt uit met een fantastische trap. Khouribgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - younss 3:0

60e minuut.
Benachour geeft een lange en hoge pass. Nizari rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rouissi ... Strafschop! Nizari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Askri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
yoçi - younss 4:0

81e minuut.
Askri rent richting de bal. Askri passt de bal met de wreef. Jamali rent richting de bal. Nizari is nu in balbezit. Nizari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Naaim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nizari de bal. Chadli rent richting de bal. Nizari verovert de bal door een tackle van achteren. Nizari haalt uit met een fantastische trap. Khouribgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoçi 51%, younss 49%.
yoçi - younss 4:0