Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mmmmm massira
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Boudaoud is nu in balbezit. Imam onderschept slim de pass. Imam passt de bal met de wreef. Roussi is nu in balbezit. Roussi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khalifa met een harde bal richting middenveld. Imam probeert naar een medespeler te passen. Roussi rent richting de bal. Roussi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Naji is nu in balbezit. Manari is nu in balbezit. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari verovert de bal door een tackle van achteren. Manari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Majidi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fehim met de inworp. Daar is Imam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Naji de bal. Manari is nu in balbezit. Manari passt de bal met de wreef. Hamadi is nu in balbezit. Hamadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Jomani de bal. Naji is nu in balbezit. Hamadi onderschept slim de pass. Hamadi schiet op doel. Ghandouri probeert de bal aan de voet te houden. Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Macharaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari met een sublieme pass. Hamadi rent richting de bal. Hamadi schiet op doel. Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 49%, massira 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - massira 0:0

49e minuut.
Noussair bereikt de bal nog maar net als eerste. Noussair geeft een lange en hoge pass. Ghandouri probeert de bal aan de voet te houden. Manari rent richting de bal. Manari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mmmmm - massira 1:0

62e minuut.
Nafti met een sublieme pass. Thabet rent richting de bal. Musa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musa krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ghandouri geeft een lange en hoge pass. Jaidi is nu in balbezit. Fehim maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fehim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fehim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal met de wreef. Roussi is nu in balbezit. Roussi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mmmmm - massira 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mmmmm 62%, massira 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mmmmm - massira 1:1