Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-07 02:29
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: ESA Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3098
ESA fc guanako
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


14e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón is nu in balbezit. Zepeda begaat een overtreding. Zepeda krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Montaner onderschept slim de pass. Gutiérrez rent richting de bal. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Zelaya rent richting de bal. Zelaya schiet op doel. Cedillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda met een sublieme pass. Contreras is nu in balbezit. Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Zelaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios is nu in balbezit. Larios geeft een lange en hoge pass. Zelaya rent richting de bal. Zelaya draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Menjívar is nu in balbezit. Zepeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menjívar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menjívar met een snel genomen vrije trap. Díaz Arce kopt de bal weg. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner rent richting de bal. Montaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESA 55%, fc guanako 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESA - fc guanako 0:0

53e minuut.
Rivas probeert de bal aan de voet te houden. Huezo rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas geeft een lange en hoge pass. Díaz Arce kopt de bal weg. Cedillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Díaz Arce geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Montaner onderschept slim de pass. Montaner met een sublieme pass. Zelaya rent richting de bal. Zelaya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Contreras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Arce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Colón geeft een hoge lob. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Huezo rent richting de bal. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESA - fc guanako 1:0

76e minuut.
Lazo Cruz geeft de bal voor. Montaner probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft een hoge lob. Huezo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz passt de bal zonder na te denken. Huezo rent richting de bal. Huezo draait met de bal, schiet en ... Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Navarro rent richting de bal. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESA 37%, fc guanako 63%.
ESA - fc guanako 1:0
ESA