Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdo2015 los metapanecos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 13.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solís met een snelle inworp. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Fernelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tamacas is nu in balbezit. Santos Ortiz onderschept slim de pass. Contreras rent richting de bal. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cárcamo passt de bal met de wreef. Contreras is nu in balbezit. Solís tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solís krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chigüila geeft een hoge lob. Inworp. Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Handal heeft problemen om de bal te vangen. Magaña rent richting de bal. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ortiz trapt de bal weg van het doel. Sánchez rent richting de bal. Met opzet legt Magaña zijn tegenspeler op de grond. Magaña krijgt een gele kaart. Sánchez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Magaña kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez rent richting de bal. Sánchez speelt de bal door. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo2015 48%, los metapanecos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abdo2015 - los metapanecos 0:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González Blanco trapt de bal weg van het doel. Santos Ortiz kopt de bal weg. Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres draait met de bal, schiet en ... Fernelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
abdo2015 - los metapanecos 1:0

64e minuut.
Tamacas speelt de bal door. Umanzor rent richting de bal. Umanzor passt de bal zonder na te denken. Villalobos rent richting de bal. Villalobos schiet op doel. González Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Contreras controleert de bal met de borst. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamacas. Santos Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cárcamo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Magaña is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal in één keer door. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos draait met de bal, schiet en ... González Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdo2015 44%, los metapanecos 56%.
abdo2015 - los metapanecos 1:0