Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperial Falcón F.C. dangelow
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Guzmán kopt de bal weg. Daar is Punyed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín schiet op doel. Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Santos Ortiz onderschept slim de pass. Santos Ortiz geeft een lange en hoge pass. Larín krijgt zijn hoofd ertegen. Larín rent richting de bal. Larín schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcón F.C. 54%, dangelow 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperial Falcón F.C. - dangelow 0:0

72e minuut.
Sagastume onderschept slim de pass. Sagastume geeft de bal voor. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Cienfuegos probeert naar een medespeler te passen. Guzmán is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ... García bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcón F.C. 48%, dangelow 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperial Falcón F.C. - dangelow 0:0