Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aownoiFC CLUB1000
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Boon-Nam rent richting de bal. Zaidil bin Ghazali is nu in balbezit. Jaroenprasert verovert de bal door een tackle van achteren. Boon-Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Boon-Nam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pak Fan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Mat Dali komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Jaroenprasert bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon-Nam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaroenprasert. Jaroenprasert krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Ching-Tien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ching-Tien geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fong met een snelle inworp. bin Mat Dali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu draait met de bal, schiet en ... Samut rent richting de bal. Lertwachirachot onderschept slim de pass. Lertwachirachot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aownoiFC 54%, CLUB1000 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aownoiFC - CLUB1000 0:0

63e minuut.
Yau controleert de bal met de borst. bin Mat Dali is nu in balbezit. Pargonai rent richting de bal. bin Mat Dali is nu in balbezit. bin Mat Dali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aownoiFC - CLUB1000 0:1

82e minuut.
Fong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mat Dali probeert de bal met de borst te controleren. Jian rent richting de bal. bin Mat Dali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Dali schiet op doel. Erwei bokst de bal weg.

88e minuut.
Samut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lertwachirachot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertwachirachot probeert naar een medespeler te passen. Boon-Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon-Nam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kulsomboon trapt de bal weg van het doel. bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali speelt de bal door. Pargonai is nu in balbezit. Pargonai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aownoiFC 50%, CLUB1000 50%.
aownoiFC - CLUB1000 0:1