Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ํYOUKOUQWEZXC00 Valorant Team
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Janthiang rent richting de bal. Janthiang met een sublieme pass. Klungelig pakt Thongwiset de bal. Thongwiset schiet op doel. Jaimun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ํYOUKOUQWEZXC00 - Valorant Team 1:0

9e minuut.
Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Janthiang verovert de bal door een tackle van achteren. Janthiang passt de bal zonder na te denken. Thongwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongwiset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Khondee passt de bal in één keer door. Thongwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongwiset haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Che Ho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ํYOUKOUQWEZXC00 - Valorant Team 2:0

19e minuut.
Janthiang rent richting de bal. Baifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Janthiang onderschept slim de pass. Thongwiset is nu in balbezit. Thongwiset draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wannapiromkul passt de bal zonder na te denken. Thongwiset rent richting de bal. Janthiang is nu in balbezit. Thongwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongwiset draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wannapiromkul kopt de bal weg. Baifeng controleert de bal met de borst. Janthiang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janthiang krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Thanasombut geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Thanasombut de bal onder controle te krijgen. Aliff is nu in balbezit. Aliff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ํYOUKOUQWEZXC00 - Valorant Team 2:1

38e minuut.
Kangjin geeft de bal voor. Worapiankul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongwiset verovert de bal door een tackle van achteren. Thongwiset draait met de bal, schiet en ... Jaimun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ํYOUKOUQWEZXC00 45%, Valorant Team 55%.
ํYOUKOUQWEZXC00 - Valorant Team 2:1

47e minuut.
Inworp. Wannapiromkul met een snelle inworp. Baifeng is nu in balbezit. Janthiang verovert de bal door een tackle van achteren. Janthiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Thanasombut de bal. Thanasombut geeft een hoge lob. Aliff rent richting de bal. Aliff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ํYOUKOUQWEZXC00 - Valorant Team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ํYOUKOUQWEZXC00 34%, Valorant Team 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ํYOUKOUQWEZXC00 - Valorant Team 2:2