Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime CescBarsa
The One Tactiek 5-2-1-1W-1
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
61.5 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Caju bereikt de bal nog maar net als eerste. Caju passt de bal in één keer door. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klungelig pakt Constantin de bal. Radmüller rent richting de bal. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak draait met de bal, schiet en ... Kruse Bøggild maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CescBarsa 0:1

24e minuut.
Tabares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radmüller geeft de bal voor. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vizcarrondo zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CescBarsa 0:2

25e minuut.
Enginsu rent richting de bal. Enginsu probeert naar een medespeler te passen. Caju rent richting de bal. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak schiet op doel. Kruse Bøggild probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller passt de bal in één keer door. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CescBarsa 0:3

29e minuut.
Garrido rent richting de bal. Akords verovert de bal door een tackle van achteren. Akords geeft de bal voor. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Akords met een sublieme pass. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Dióssy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CescBarsa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 55%, CescBarsa 45%.
Prime - CescBarsa 1:3

55e minuut.
Sak geeft een hoge lob. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak springt en kopt de bal. Kruse Bøggild probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CescBarsa 1:4

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kruse Bøggild niet meer kan verder spelen. Saccomanno komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ðăng Khoa passt de bal zonder na te denken. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akords. Akords krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Morejón passt de bal zonder na te denken. Akords heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akords zal de hoekschop nemen. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 48%, CescBarsa 52%.
Prime - CescBarsa 1:4