Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano Fernandezteam
3ra31231 Tactiek What2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten very good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Gendron bereikt de bal nog maar net als eerste. Corral verovert de bal door een tackle van achteren. Corral geeft de bal voor. Boury is nu in balbezit. Boury draait met de bal, schiet en ... Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski met een sublieme pass. Snoeck rent richting de bal. Snoeck schiet op doel. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Fernandezteam 1:0

18e minuut.
Fontela probeert naar een medespeler te passen. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad geeft de bal voor. Boury is nu in balbezit. Paal! Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Palma Soriano - Fernandezteam 1:1

31e minuut.
Rubint verovert de bal door een tackle van achteren. Rubint passt de bal met de wreef. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena geeft de bal voor. Klungelig pakt Rahulan de bal. Boury rent richting de bal. Boury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Fernandezteam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 64%, Fernandezteam 36%.
FC Palma Soriano - Fernandezteam 1:2

46e minuut.
Gendron is nu in balbezit. Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena probeert naar een medespeler te passen. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boury is nu in balbezit. Boury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Fernandezteam 1:3

57e minuut.
Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski geeft een lange en hoge pass. Stoica rent richting de bal. Boury is nu in balbezit. Boury schiet op doel. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Landim kopt de bal weg. Abad rent richting de bal. Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Berzaín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Fernandezteam 2:3

85e minuut.
Gendron rent richting de bal. Villena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gendron raakt geblesseerd tijdens het duel. Clotten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sucu de bal. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Landim rent richting de bal. Landim probeert naar een medespeler te passen. Stoica is nu in balbezit. Stoica haalt uit met een fantastische trap. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Fernandezteam 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 52%, Fernandezteam 48%.
FC Palma Soriano - Fernandezteam 2:4