Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam FC Palma Soriano
What2 Tactiek 2da2A
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Inworp. Rubint met de inworp. Villena rent richting de bal. Villena geeft een lange en hoge pass. Rachev kopt de bal weg. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stoica is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Landim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Landim is nu in balbezit. Met opzet legt Cãrbunaru zijn tegenspeler op de grond. Cãrbunaru krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Villena onderschept slim de pass. Villena probeert naar een medespeler te passen. Szigethy is nu in balbezit. Boury onderschept slim de pass. Boury haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Villena met een sublieme pass. Landim met een sublieme pass. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica onderschept slim de pass. Stoica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Olak speelt de bal door. Guelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brood verovert de bal door een tackle van achteren. Brood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Palma Soriano 0:1

40e minuut.
Goiria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru speelt de bal door. Gendron is nu in balbezit. Gendron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 42%, FC Palma Soriano 58%.
Fernandezteam - FC Palma Soriano 0:1

49e minuut.
Villena geeft een hoge lob. Rahulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury verovert de bal door een tackle van achteren. Boury haalt uit met een fantastische trap. Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fernandezteam - FC Palma Soriano 1:1

51e minuut.
Goiria geeft een hoge lob. Szigethy bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boury krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Villena geeft een hoge lob. Boury kopt de bal weg. Rachev heeft problemen om de bal te vangen. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Abad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Snoeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Snoeck neemt de penalty, wat een uithaal! Siimenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Palma Soriano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 52%, FC Palma Soriano 48%.
Fernandezteam - FC Palma Soriano 1:2