Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime LatinGol
The One Tactiek FiTTO-v1.0 UP-M
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Kurki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantzios. Mantzios krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Enginsu geeft de bal voor. Sierny rent richting de bal. Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa schiet op doel. van Beveren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - LatinGol 1:0

20e minuut.
Constantin kopt de bal weg. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz met een sublieme pass. Morejón rent richting de bal. Morejón schiet op doel. van Beveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðăng Khoa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - LatinGol 2:0

26e minuut.
Morejón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wanchope de bal. Akords rent richting de bal. Akords draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Morejón onderschept slim de pass. Morejón passt de bal zonder na te denken. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... van Beveren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - LatinGol 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 50%, LatinGol 50%.
Prime - LatinGol 3:0

55e minuut.
Morejón probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa rent richting de bal. Daar is Ðăng Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Enginsu rent richting de bal. Enginsu geeft een lange en hoge pass. Akords is nu in balbezit. Akords schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mantzios stond buitenspel. Kurki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morejón kopt de bal weg. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... van Beveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin passt de bal in één keer door. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz geeft de bal voor. Ðăng Khoa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 52%, LatinGol 48%.
Prime - LatinGol 3:0