Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SokkerMine CescBarsa
carrileros Tactiek 5-2-1-1W-1
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.9 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Freeman probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak krijgt zijn hoofd ertegen. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - CescBarsa 0:1

17e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo met een sublieme pass. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu bokst de bal weg. Vizcarrondo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcarrondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Omerovic kopt de bal weg. Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sessiz met een snelle inworp. Álvarez met een sublieme pass. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vizcarrondo geeft een hoge lob. Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu rent richting de bal. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Inworp. Vizcarrondo met een snelle inworp. Álvarez geeft een hoge lob. bin Muhammad Fahmi springt en kopt de bal. Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Álvarez met de inworp. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak krijgt zijn hoofd ertegen. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo met een sublieme pass. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - CescBarsa 0:2

38e minuut.
Vila is nu in balbezit. Vila geeft de bal voor. Freeman heeft problemen om de bal te vangen. Marichal is nu in balbezit. Marichal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
bin Muhammad Fahmi rent richting de bal. Puljić bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vizcarrondo neemt de hoekschop. bin Muhammad Fahmi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bălăcescu trapt de bal weg van het doel. Bandera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vila met een sublieme pass. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vizcarrondo met de inworp. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft de bal voor. bin Muhammad Fahmi springt en kopt de bal. Bălăcescu bokst de bal weg. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - CescBarsa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 58%, CescBarsa 42%.
SokkerMine - CescBarsa 0:3

46e minuut.
Armas met een sublieme pass. Álvarez speelt de bal door. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak springt en kopt de bal. Bălăcescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Álvarez passt de bal zonder na te denken. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Vizcarrondo met een sublieme pass. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - CescBarsa 0:4

74e minuut.
bin Muhammad Fahmi geeft een lange en hoge pass. Navarro kopt de bal weg. Freeman rent richting de bal. Halmi verovert de bal door een tackle van achteren. Halmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bandera rent richting de bal. Marichal is nu in balbezit. Marichal passt de bal met de wreef. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ... Dióssy bokst de bal weg. De la Puente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garrido komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Concepción onderschept slim de pass. Concepción geeft de bal voor. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - CescBarsa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 49%, CescBarsa 51%.
SokkerMine - CescBarsa 0:5